Inferno (Edición en Catalán)

Inferno (Edición en Catalán)

por Dan Brown

Libro, eBook y Audiolibro de Inferno (Edición en Catalán)

Sitio 100% seguro, seguridad garantizada

Resumen de Inferno (Edición en Catalán)

Inferno (Edició en Català) – Dan Brown

En «Inferno«, el professor de simbologia Robert Langdon es troba en una situació desconcertant: desperta en un hospital a mitja nit sense recordar les últimes trenta-sis hores de la seva vida. A mesura que intenta reconstruir els esdeveniments, es veu immers en un món de caos i perill, acompanyat per una jove intel·ligent anomenada Sienna Brooks.

Langdon descobreix que té en la seva possessió una sèrie de codis enigmàtics creats per un científic obsesionat amb el poema èpic de Dante Alighieri, «Inferno«. A mesura que segueixen les pistes a través de llocs emblemàtics de Florència com el Palazzo Vecchio i el Duomo, es troben amb passadissos secrets i un paradigma científic que podria canviar el destí de la humanitat.

La trama de «Inferno» és apassionant i controvertida, plena de misteris i acció que mantindrà al lector en vilo fins a l’última pàgina.

En resum, «Inferno» de Dan Brown és una obra que combina intriga, simbologia i una carrera contrarellotge a través d’escenaris icònics, oferint una experiència de lectura endimoniadament entretinguda.

Personalment, considero que «Inferno» és una obra fascinant que captiva des de la primera pàgina i manté l’interès del lector fins al final. La manera com Dan Brown entrellaça elements històrics amb ficció pura és impressionant, creant una atmosfera única i envoltant. Recomano aquest llibre a tots aquells que busquin una lectura emocionant i intel·ligent.

¿Has tenido la oportunidad de leer «Inferno» de Dan Brown en su edición en catalán? Me encantaría conocer tu opinión al respecto.

Más info de Inferno (Edición en Catalán)

Editorial: Empuries

Año de publicación: 2013

Cantidad de páginas: 640

Lugar de edición: Barcelona

ISBN: 9788497878623

Encuadernación: Tapa Blanda

Libro, eBook y Audiolibro de Inferno (Edición en Catalán)

Sitio 100% seguro, seguridad garantizada