Els Ponts de Madison County (Edición en Catalán)

Els Ponts de Madison County (Edición en Catalán)

por Robert James Waller

Libro, eBook y Audiolibro de Els Ponts de Madison County (Edición en Catalán)

Sitio 100% seguro, seguridad garantizada

Resumen de Els Ponts de Madison County (Edición en Catalán)

Resum del llibre «Els Ponts de Madison County» de Robert James Waller:

En aquesta història, la vida tranquil·la de Francesca, casada i amb dos fills, es veu completament alterada per l’arribada de Robert Kincaid, un fotògraf nòmada, lliure i generós. Kincaid desperta en Francesca una energia transformada en tendresa. El destí els porta a trobar-se a la tardor de les seves vides. El seu amor, breu com una tarda madura, és tan profund com les arrels d’un arbre. Les seves cendres es troben a prop dels ponts de Madison. En aquesta novel·la, Waller ens recorda que la passió no té edat.

A través de 200 pàgines, l’autor ens ofereix una història de amor intensa i fugissera, que ha perdurat en el temps com un clàssic. «Els Ponts de Madison County» és una obra que es recomana de generació en generació per la seva capacitat d’evocar emocions i reflexions sobre la naturalesa de l’amor i la felicitat.

La novel·la presenta un retrat detallat de les relacions humanes i els sentiments, explorant la idea que l’amor pot arribar en qualsevol moment i transformar completament les nostres vides. Waller ens convida a reflexionar sobre la naturalesa de la passió i la seva atemporalitat, deixant una empremta profunda en els lectors.

Personalment, considero que «Els Ponts de Madison County» és una obra captivadora que captura la essència de l’amor i la seva capacitat de commoure’ns fins al fons de l’ànima. Una lectura que no deixa indiferent i que perdura en la memòria, convertint-se en un clàssic contemporani.

Què en penses sobre aquest llibre?

Más info de Els Ponts de Madison County (Edición en Catalán)

Editorial: Navona Editorial

Año de publicación: 2022

Cantidad de páginas: 168

Lugar de edición: Barcelona

ISBN: 9788419311337

Encuadernación: Tapa Blanda

Libro, eBook y Audiolibro de Els Ponts de Madison County (Edición en Catalán)

Sitio 100% seguro, seguridad garantizada