El Meu Nom no es Irina (Edición en Catalán)

El Meu Nom no es Irina (Edición en Catalán)

por Xavier Aliaga

Libro, eBook y Audiolibro de El Meu Nom no es Irina (Edición en Catalán)

Sitio 100% seguro, seguridad garantizada

Resumen de El Meu Nom no es Irina (Edición en Catalán)

«El Meu Nom no es Irina» (Edició en Català) és una novel·la escrita per Xavier Aliaga i publicada per la editorial Andana Editorial, amb el número de registre ISBN 9788494080258. La història gira al voltant de la vida de Nèstor, un estudiant de batxillerat apassionat per escriure relats, que veu com la seva rutina canvia radicalment amb l’arribada a l’institut d’Irina, una misteriosa noia d’origen rus que sembla ésser la encarnació d’un dels personatges dels seus contes. A partir d’aquí, es desenvolupa una intensa relació marcada per complicitats literàries, secrets i mitges veritats.

Mentrestant, la família de Nèstor, amb una germana petita descontrolada i pares que mantenen una relació conflictiva, es troba en un camí cap a la descomposició. A través d’aquesta novel·la de descobriments iniciàtics, la ficció i la realitat es barregen creant un caliu d’experiències i vivències que alimenten la creativitat, la passió literària i el desig irrefrenable d’escriure del protagonista.

En «El Meu Nom no es Irina», Xavier Aliaga ens presenta una historia que combina elements de creixement personal, relacions humanes i el poder transformador de la literatura. Mitjançant una prosa captivadora, l’autor ens transporta a un món on les fronteres entre la imaginació i la realitat es dilueixen, convidant al lector a reflexionar sobre la importància de les paraules i les emocions en la construcció de la identitat i les relacions humanes.

La novel·la convida al lector a endinsar-se en un viatge emocionant i enriquidor, explorant temes com la creativitat, la amistat, la família i la pròpia identitat. Amb una trama envoltada de misteri i intriga, «El Meu Nom no es Irina» captiva des de la primera pàgina i manté l’interès fins a l’última, deixant una empremta duradora en la ment del lector.

En la meva opinió, aquesta obra de Xavier Aliaga és una lectura imprescindible per als amants de la literatura contemporània en català, que desitgin submergir-se en una historia profunda, emotiva i plena de matisos. Recomano «El Meu Nom no es Irina» a tot aquell qui busqui una novel·la que els captivi i els porti a reflexionar sobre la vida, l’amor i la força transformadora de les paraules.

Què us ha semblat la meva opinió sobre aquest llibre? Us agrada llegir novel·les que barregen realitat i ficció?

Más info de El Meu Nom no es Irina (Edición en Catalán)

Editorial: Andana Editorial

Año de publicación: 2013

Cantidad de páginas: 180

Lugar de edición: Algemesí

ISBN: 9788494080258

Encuadernación: Tapa Blanda

Libro, eBook y Audiolibro de El Meu Nom no es Irina (Edición en Catalán)

Sitio 100% seguro, seguridad garantizada